Referenties/Aanbevelingen

“Tijdens een voice-over workshop leerde ik Carolina kennen als een absolute vakvrouw met een schat aan ervaring. Ze is in staat om in heldere termen uit te leggen wat het vak van voice-over inhoudt en weet met rake regie aanwijzingen, voorbeelden – en zeer veel humor!- duidelijk te maken hoe je een tekst inspreekt zodat de boodschap overkomt en hoe je je een tekst eigen kunt maken. Verder leerde ik hoe ik m’n stem kan leren doseren en gaf ze me aan waar ze dacht dat mijn kracht ligt als stem. Tips waar ik tot op de dag van vandaag wat aan heb”. (Bart Slim, voice-over, dj en radio presentator)

“Carolina is een enthousiaste en ongedwongen, maar tegelijkertijd gedegen coach. Alle facetten komen aan bod en ze haalt feilloos naar boven waar m’n verbeterpunten liggen. Heel erg fijn!” (Leontien Graauw, marketing, communicatie, comedian)

“Het was een doorslaand succes! Mijn eigen personeel herkende me niet meer terug, er werd veel gelachen en de kerstboodschap kwam aan zoals ik gehoopt had: los, persoonlijk en met humor”. (Marianne  CEO New Fysic)

“Behalve dat ik het een gezellige en leerzame dag vond, had ik er meteen wat aan! Ik kon je aanwijzingen meteen meenemen bij het inspreken van een paar zakelijke filmpjes die week en ik denk nog regelmatig aan suggesties die je deed”. (Machteld van der Gaag, voice over, copy writer)

“Goed verzorgde workshop, kundige feedback tijdens de oefensessies, hoog niveau!” (Barbara de Bruykere, voice over, podcastmaker)

“Al vanaf de eerste seconde viel haar grote talent, -kennis en ervaring op.” (Ajay, cursus Narrator, United Pop Academy, Amsterdam)

“Ik vond je les heel leuk en leerzaam!” (Emilie van Steen, journalist/tekstschrijver en nieuwslezer)

“Op onze evenementen maken wij regelmatig gebruik van de vele talenten van Carolina Mout. Als dagvoorzitter/gespreksleider is Carolina professioneel, perfectionistisch en altijd uitstekend voorbereid. Maar belangrijker nog: een sprankelende persoonlijkheid met een vaak humoristische insteek, waardoor een discussie nooit saai is.  Daarbij maken we ook heel graag gebruik van Carolina’s creatieve talenten en haar prachtige stem, wat ons de mogelijkheid geeft ook geheel “tailor-made” artiestieke invulling te geven aan de events voor onze klanten”. (Alexandra van Rees, Account manager Motivision en Propulsion BV)

“Een aanrader als je iets doet met je stem, presentatie, of met acteren, of als je er mee wilt beginnen, maar niet weet hoe of wat.. Ze is een multitalent”. (Loeke Pam, stemactrice)

“Met veel plezier heb ik voiceover lessen bij Carolina gevolgd. Een vakvrouw die met veel enthousiasme de tijd neemt om je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen en  je door haar ruime ervaring kan wijzen op de benodigde nuances die verlangd worden van een professioneel stemwerker.” (Tim van Scheijen, acteur, zanger)

“Carolina is een bevlogen vrouw. Enthousiast, duidelijk en eerlijk. Je merkt dat ze een bak ervaring met zich mee brengt. Een prettig mens als je een coach zoekt die geen mooi weer speelt”. (Miranda Oosterveen, accountmanager en voice over Radio Rijnmond)

“Leuke en leerzaam om in hele diverse teksten te duiken en vanuit tekstbegrip je stem op verschillende manieren te laten klinken!” (Christina van Rooij, zangeres, voice over, communicatie adviseur

“Heerlijke coach sessie gehad op heel veel fronten. Wat een enthousiast mens die je precies op die punten weet te coachen waar je kan verbeteren. Dus als je nog twijfelt en je zoekt iemand die je op veel punten kan helpen mbt stem & werk, Carolina is een aanrader voor eenieder!” (Rick Koppes, voice over)

“Ik vind haar streng, maar goed! Ze haalt het beste in je naar boven”.(Karel, cursus Narrator, United Pop Academy, Amsterdam)